ΠΟΨ - ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1-3

2018-10-08 09:12

Δημοσίευμα απο το site NfStudio Sports


Ουσιαστικός ο Άρης Χολαργού κατάφερε τρεις φάσεις να τις κάνει γκολ και να αποδράσει από την έδρα του ΠΟΨ με σκορ 3-1.

Ο ΠΟΨ αν και καλύτερος καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα βρήκε απέναντί του έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα ο οποίος τουλάχιστον σε περιπτώσεις πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις διατηρώντας το μηδεν για την ομάδα του.

Ο ΠΟΨ ξεκίνησε δυνατά και το πρώτο 20λεπτο έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ, με τον νεαρό τερματοφύλακα του Άρη Χολαργού να λέει όχι. 

Στο 11΄μετά από ατομική προσπάθεια το σουτ του Λαμπρίδης μπλόκαρε ο Μακρής.

Στο 15' μετά από μακρινή μπαλιά μέσα στην περιοχή ο Λαμπρίδης πλασάρει πάνω στην κίνηση αλλά ο Μακρής μπλόκαρε και πάλι!

Στο 16' μετά από βαθιά μπαλιά του Κούρτι στην μεγάλη περιοχή ο Λαμπρίδης επιχείρησε να κρεμάσει τον Μακρή, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη με εκπληκτική ενέργεια έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Αυτό όμως που δεν κατάφεραν να κάνουν οι επιθετικοί του ΠΟΨ το πέτυχαν οι παίκτες του Βέρρα και όχι μία, αλλά δύο φορές.

Στο 23' μετά από κόρνερ ο Τσεσμελής με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 30' μετά από φάουλ η άμυνα του ΠΟΨ μένει αδρανής η μπάλα μετά από κόντρα βρίσκεται στα πόδια του Σαλκιντζή που με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά του Χρανιώτη (0-2).

ο ΠΟΨ παρά το 0-2 έχει πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Στο 32' ο Κοτσώνης εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Μακρής και πάλι πετάχτηκε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 39΄ο Λεοντίου από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης είναι αυτός που χτυπάει για τρίτη φορά. Στο 56' από ελεύθερο του Μακρή η μπάλα φτάνει στην αντίπαλη άμυνα με τον Βασίλο με προβολή να στέλνει για τρίτη φορά στα δίχτυα του Χρανιώτη (0-3). 

Οι παίκτες του Παπαδόπουλου προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 60' ο Μακρής απέκρουσε και πάλι φάουλ του Λεοντίου σε κόρνερ. 
Στο 66' ο ΠΟΨ βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Λεοντίου να πλασάρει από κοντά (1-3).

Τέλος στο 71΄σουτ του Κοτσώνη από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Κούρτι, Γκόντζος, Κούκος, Πατέλης (49' Γαλανόπουλος), Brahimllari, Κοτσώνης, Μαραβελάκης, Κασάπης (92' Ουόγκο), Λεοντίου, Λαμπρίδης (59' Βεντούρης)
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Μακρής, Μιχαηλίδης, Πηχίων (59' Βλασόπουλος/ 85' Τασόπουλος), Πλίτσης, Καραβοκύρης, Τσεσμελής, Πικούλης, Μάλλιαρης, Βασίλος, Γκόνος (86' Τσίτσος), Σαλκιντζης (68' Βλάχος)
 
 
 
 
Πίσω