ΠΟΨ - ΠΑΟ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ 2-0

2018-10-22 10:01

Αναφορά απο NF STUDIO SPORTS

 

Με σκορ 2-0 ο ΠΟΨ επικράτησε της Αλσούπολης σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη στην έδρα του, μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Πολύ δυνατά ξεκίνησαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Λεοντίου μετά από εξαιρετική πάσα του Κούρτι σε μία επιθετική φάση διαρκείας. 
Μετά το 1-0 ο ΠΟΨ συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο γκολ με τον Λαμπρίδη, ύστερα από πολύ ωραίο συνδυασμό με τον Κοντογιάννη, με τον Λεοντίου που συνδυάστηκε με τον Μαραβελάκη και με τον Καπάνταη που σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω σε αμυντικό.

Αντίθετα η Αλσούπολη έφτασε κοντά στην ισοφάριση με κεφαλιά του Αβραμάκη. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση και ισορρόπησαν το παιχνίδι μέχρι το 56’ που έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσούκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στη συνέχεια ο Μαραβελάκης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0. Οι γηπεδούχοι μετά τις αλλαγές ανέβασαν τον ρυθμό τους αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν άλλο γκολ. Στο 90΄αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Κούκος.

Ο ΠΟΨ μετά από 5 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας (8 β., 2-2-1, 8-6 γκ.)
Η Αλσούπολη βρίσκεται στην 12η θέση με 3 βαθμούς (1-0-4, 3-7 γκ.)

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Καπάνταης, Γκόντζος, Κούκος, Πατέλης, Brahimllari (81’ Ουόγκο), Kyrti, Μαραβελάκης, Κοντογιάννης (70’ Κοτσώνης), Λεοντίου (87’ Τσελίκας), Λαμπρίδης (62’ Βεντούρης)

 

Πίσω